Не відреагувати на «вибачення» пані Ірини Гатун я не могла

04 Січня 2024, 12:51
Координаторка Херсонської мережі Район in ua Євгенія Вірлич БЛОГ 94531
Координаторка Херсонської мережі Район in ua Євгенія Вірлич

Пардон, але не відреагувати на «вибачення» пані Ірини Гатун я не могла. Щоб не було враження, що я — беземоційне дещо, докладаю запис у своєму ТікТоці. 

Пані Ірино, так, як Ви, не вибачаються. Так, як Ви, ллють брудом. Це не вибачення. Вибачення не можуть містити подальших образ. А Ви знайшли десь проплачених хейтерів.

Я от зі вчорашнього дня шукаю свій будиночок в Києві та Лексус десь посеред засніженої столиці. Я ж проплачена, по-Вашому? Чи кого Ви мали на увазі? Мешканців Скадовська, чиє почуття власної гідності виявилось настільки потужним, що хвилею знесло багаторічний системний хейт всього українського від 95-го Кварталу? Хто проплачені хейтери?

Я керую херсонським медіа і координую мережу іще одного херсонського медіа. Я знаю, що таке жити в окупації і переховуватись від ФСБ. А посеред цього — чути, як у дворі будинку, де ти вчергове ховаєшся, маленькі діти співають «Стефанія, мамо....». І знаєте, мене жодного разу тоді не хотілось плакати — мене спіткав страх, раптом цю пісню почують окупанти: вони ж могли вбити і дитину..... Власне, вони це робили в окупації. Можливо прямо зараз роблять, не виключаю.

Я знаю, що таке наслідки затоплення через підрив росіянами Каховської ГЕС. Але, знаєте.... Сморід в моєму будинку набагато менший, ніж сморід від Ваших жартів. Чесно. Мені ще відносно «пощастило» у порівнянні з тими, чиї хати знищені: через обстріли, через затоплення та через пограбування росіянами. Ніколи не замислювались, як росіяни грабують? Вони не просто виривають все з коренем — вони ще й роблять житло максимально непридатним для життя: справляють малу і велику «нужду» де втрапить, тушать цигарки де захочуть, розливають по хаті бензин або щось іще смердюче і таке, аби не вивести.

Я знаю, що таке бігати від ФСБ і навіть випадково зустрітись із ними та уникнути полону. Люблю повторювати: якби я не вірила в Бога, то 24.02.2022 року я би в нього точно повірила. Я знаю, що таке виїхати через 40 російських блокпостів і не виказати себе, рідних людей та Друга, який їхав із нами.

Я ще багато чого знаю і розумію з того, чого ніколи не зрозумієте Ви, пані Ірино. Бо після Ваших «вибачень» надії на те, що щось у Вашій голові завдяки чомусь зміниться, немає. Доля — цікава жінка, і виявилось, що 2019 року Ви відпочивали у моїй рідній Феодосії. Востаннє я там відпочивала 2013-го. У 2015-му я була там, бо померла моя невістка, яку я мала за сестру, а 2016-го я якимось дивом змогла заїхати на пару годин до Криму, аби передати ліки породіллі. Мабуть, від затримань мене врятував Господь Бог, молитви рідних і те, що я тоді ще не була такою активною. Згодом я потраплю до багатьох списків ФСБ і шлях туди мені закриється. Думаю, надовго: вже 7 років я туди ані носом, ані іншими частинами тіла.

Я знаю, що таке готуватись до вступу до двох (!) вишів в окупації: читати історичні книжки українською та вивчати польську. Я знаю, що таке зливати інформацію про колаборантів своїм колегам-антикорупціонерам, а паралельно строчити новини українською у своєму виданні, ніби нічого не відбувається. А ще я знаю, що мені б було, якби мене за цим знайшли росіяни: вони мешканку Скадовська привселюдно стратили за фразу «Скадовськ — це Україна».

Я дуже сподіваюсь, пані Ірино, що Ви зникнете з публічного інформаційного поля. Назавжди. У мене немає співчуття до таких людей, як Ви, які роками системно і невпинно несуть ненависть та зневагу до українського. Ви не помилились випадково і не були на емоціях: будь-який номер — це репетиції, прогони, генеральні репетиції тощо. Все це було зважено і системно. Заради справедливості, варто додати, що Ви — не єдина співучасниця цього жахливого злочину: цькування людей в окупації. Можете вважати мене проплаченою, розповідати, що я ловлю хайп: що хочете, розповідайте. Моя позиція непохитна: справедливість і людяність — обов'язкові складові характеру нормальної людини. У Вас їх не просто бракує — у Вас їх немає.

@jennievirlych #скадовськ #херсон #кавун #кавунсіті #kherson #kavun #район #районхерсон #квартал95 ♬ оригінальний звук - Євгенія Вірлич

Читайте також:

Коментарі
05 Січня 2024, 23:18
Молодець! Нарешті дана чесна оцінка "творчості" 95-го кварталу з їхніми лігами, сериалами, руссями, слугами і виконавцями як особистостями. З самого початку цієї "творчості" дивують їх поціновувачі-співвітчизники, яким плюють просто в очі так званим гумором.
06 Січня 2024, 08:45
Згодна з вами , пані Євгенія, на мільйон процентів!!! Нажаль 95 квартал може відпускати жарти тільки нижче поясу. Все в них якесь дурнувате... А панна гатун попортила собі репутацію назавжди. Ну що ж нехай думає що робить.
06 Січня 2024, 09:54
Зробили з нічого проблему і баламутять людей на пустому місті.Бо тут є дві правди і обидві справедливі.
06 Січня 2024, 10:02
Євгенія, дорогенька! Вірно ви написали, від душі! Дуже багато українців підтримують вас, як і всіх, хто нині через клятих кацапів опинився в окупації. Молимося за вас... І віримо в Перемогу, скоро Україна буде в межах законних кордонів. Єдине, що "коробило" у вашій відповіді цій недо-жінці і недо-акторці гатун, то це звернення до неї словом "пані"!!! Хіба до ГНИДИ звертаються так? Гнид типу гатун треба давити безжально. Бо то є колаборантка, нелюд і хамка!!!
06 Січня 2024, 11:08
Браво ! Такий скотінякі не місце на сцені . На фронті саме місце !
06 Січня 2024, 13:31
Дякую за правду ви Героїня Українка нехай Вас береже Господь, а 95 квартал це покидки після нашої перемоги буде оцінка та кара..
06 Січня 2024, 17:15
Я взагалі б закрила це шоу,нас вони завжди принижували"гопнікі з Троєєщини"-вони самі гопнікі
06 Січня 2024, 17:37
Квартал, як і Дізель, працює на ФСБ. Жодного сумніву не маю.
06 Січня 2024, 17:39
І Квартал, і Дізель працюють на росіян, таке враження.
06 Січня 2024, 20:23
Пані Ірино, я наитисячі відсотків погоджуюся з Вашою позицією та оцінками. Ці всі цинічні гумор шоу допомагали московитам руйнувати Україну, знущатися морально над українцями, а тепер фізично знищувати. Так зване "вибачення" недоакторки ірини, а потім і юрія великого насправді є додатковим знущанням над українцями. Всі вони разом та телеканал повинні відповідати в суді!
07 Січня 2024, 08:19
Повністю підтримую авторку. Роками не дивлюся 95й саме із-за ганебних висловлювань про все українське.Притому зарані зрежисоване і не раз прорепетоване.Це колаборанти і їм одна дорога- геть зі сцени і країни!
07 Січня 2024, 15:39
Людоньки, ви начебто з неба впали! Та у нас море таких ватників. Минулий Новий рік я зустрічала в гуртожитку. Молоді жінки включили "голубой огонёк" і почали нахвалювати лєпса. Я їм плюнула межи очі і не стала чекати опівночі. Квартал скоро сам по собі зникне.
08 Січня 2024, 15:14
Правильно, Женю. Так не вибачаються!
Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024