Скадовськ в окупації. Кварталу смішно

02 Січня 2024, 15:25
Скріншот відео номеру «Студії Квартал 95» БЛОГ 6577
Скріншот відео номеру «Студії Квартал 95»

Зі сходу України, зі Скадовська...

Давно вже не дивуюся, що для деяких українців, які в Україні, війна далеко, або вже скінчилася, або взагалі не існує. Для них є тільки власні «незручності», їм «нє комфортно», вони «не люблять негатив» і т.п.

Тим не менш, продовжую дивуватися рівнем відсутності емоційного інтелекту у деяких персонажів, їхньою розумовою обмеженістю, хоча ззовні ніби здорові люди.

Давно вже третьосортні жарти 95 кварталу, рівня сміття, знов пробили чергове дно. У своєму новорічному концерті вони принизили всіх скадовчан, виставивши їх неосвіченими, такими, що не розуміють української мови, не можуть говорити без помилок, через свою гумористичну сценку зобразили їх чи недалекими розумом взагалі.

Скадовчан, чий дім вже скоро як два роки в окупації, під гнітом нелюдей, які знущаються з тих, хто хотів би говорити там зараз українською, або вбивають за «нелюбовь до расєє».

Але ж звідки про це знати 95 кварталу? Звідки взагалі їм знати, що Скадовськ — це не схід, це південь, Херсонська область?

Проте і це не дно дна. Дно ще й в тому, що своєю недолугою, взагалі не смішною ганебною сценкою, вони (квартальці) вирішили висміяти не тільки скадовчан (і фактично всіх з Херсонської області), але й всіх тих, хто зі сходу України, де ведуться найважчі бої.

Я також негативно вражений тій групі людей, що так «щиро» сміються над такими «вдалими» жартами, над цією «дурочкою Олесею», яка «сіськадовська».

Реальне фу. Я не зміг додивитися цей витвір повної профанації групки петросянщини, яка ще більше розділяє людей, виокремлюючи і подаючи публіці якийсь другорядний сорт українців. Це просто приниження гідності, це не смішно — це сумно. І цей шлак так само продукується в нашому інформполі нами же, українцями. Zпатріоти аплодують стоячи.

Скадовчанам, як і всім тим, хто вимушений залишатися на лівому березі Дніпра під росіянською окупацією, зараз потрібна підтримка. А якщо хтось вважає, що ці жарти від кварталу смішні — велкам у Херсонську область, посміємося разом.

Нагадаємо, що «Студія Квартал 95» образливо пожартувала над мешканцями окупованого Скадовська

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024