Просять підтримати петицію про присвоєння загиблому бійцю з Голої Пристані звання «Герой України»

22 Жовтня 2023, 19:37
Загиблий воїн Валерій Савельєв. Фото: Голопристанська МВА/Telegram 2202
Загиблий воїн Валерій Савельєв. Фото: Голопристанська МВА/Telegram

До журналістів Район.Скадовськ звернулись з проханням поширити петицію про присвоєння загиблому бійцю зі Скадовського району Валерію Савельєву звання «Герой України».

Петиція розміщена на сайті Електронних петицій офіційного інтернет-представництва Президента України. 

Валерій Савельєв родом із Голої Пристані. Район.Скадовськ раніше писав про нього. Український захисник загинув на фронтах російсько-української війни. Йому було всього 19 років. 

Після закінчення Голопристанського навчального закладу, успішно склавши ЗНО, Валерій реалізував свою дитячу мрію та був зарахований студентом до Дніпропетровського Державного університету Внутрішніх справ України на правоохоронну діяльність. 

З початку збройної агресії РФ проти України не вагаючись пішов боронити рідну землю.

«Валерій завжди був позитивним, доброзичливим, допитливим, щирим та відкритим. Саме таким він залишиться в пам'яті і серцях — з щирою посмішкою та сміливим серцем!», — згадують загиблого героя друзі та рідні.

Валерій Савельєв загинув 19 серпня. Похований захисник у місті Дніпро

Вічна пам'ять та безмежна подяка загиблому Герою!

Підписати петицію можна за посиланням: https://petition.president.gov.ua/petition/203916

Нагадаємо, ми писали про загиблого військовослужбовця, фотокореспондента Максима Шварцмана, родом з Каланчака. Також, 11 вересня, в ході виконання бойового завдання в результаті артилерійського обстрілу російською армією загинув мешканець Голопристанської громади Олександр Пузовіков. А 13 серпня, при виконанні бойового завдання на фронтах російсько-української війни загинув мешканець села Хорли Володимир Якименко.     

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024