В окупованому Криму відбулась зустріч з питань інтеграції загарбаних територій до правової системи РФ

03 Жовтня 2023, 14:31
Херсонська колаборантка Тетяна Томіліна (у центрі) в кодлі інших колаборантів на зустрічі в окупаційному кримському «Государствєнному Совєті». Фото: окупаційні медіа 1498
Херсонська колаборантка Тетяна Томіліна (у центрі) в кодлі інших колаборантів на зустрічі в окупаційному кримському «Государствєнному Совєті». Фото: окупаційні медіа

В окупованому Криму відбулася зустріч з питань інтеграції загарбаних українських територій до правової системи РФ.

Про це журналістам Район.Скадовськ стало відомо з окупаційних медіа.

Для того, щоб інтегрувати окуповані території до російського правого поля, в окупаційному кримському парламенті створили робочі групи з цього питання. Але, росіяни зазначають, що процес інтеграції непростий, і інтегрувати анексований Крим у 2014 році було значно простіше. 

Зокрема, так званий голова «Госсовєта Республіки Крим», зрадник України Володимир Константинов зазначив, що «у нових суб'єктах (так росіяни називають окуповані ними території України - ред.) люди довше жили у рамках «прозахідної» правової системи, ніж кримчани, тому важливо провести інтеграцію, у тому числі на ментальному рівні».

На зустрічі була помічена й херсонська колаборантка, самопроголошена «ректорка» захопленого Херсонського державного університету, а відтепер ще й «спікерка» фіктивної «Херсонської обласної думи» Тетяна Томіліна з іншими херсонськими та кримськими колаборантами.

Читайте також: На Херсонщині окупанти провели акредитацію захоплених навчальних закладів за російськими стандартами.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024