Як знизити ризик зараження інфекційними захворюваннями на підтоплених територіях
25 Липня 2023, 16:26

Фото ілюстративне
Щоби знизити ризик захворювання інфекційними хворобами на підтоплених територіях, треба дотримуватись певних правил.
Про це, з посиланням на Міністерство охорони здоров'я повідомляє Голопристанська міська військова адміністрація.
- Пийте тільки бутильовану або привізну воду.
- Воду для приготування їжі і господарських потреб беріть тільки з перевірених джерел. Річка чи криниця у дворі — більше не є перевіреними джерелами води. Як і водопровід, призначений для технічних цілей.
- Кип'ятіть або дезінфікуйте в інший спосіб воду, взяту для пиття, миття фруктів, ягід чи посуду. Проте пам'ятайте, що кип'ятіння не позбавляє воду хімічного забруднення!
- Відмовтеся від продуктів, які були підтоплені водою (навіть від консервації).
- Всі продукти вживайте тільки після термічної обробки (варіння, смаження, запікання).
- Ретельно мийте руки з милом.
- Не вбирайтеся в одяг, який був забруднений під час підтоплення, без попереднього прання та дезінфекції.
12/02/2025
Вівторок
11.02.2025
13:12
09:10
10.02.2025
ГАЛЕРЕЯ
Бізнес
Еко
Життя
Закордон
Історія
Культура
Медицина
Освіта
Спорт