Про російські паспорти і російські псевдовибори

23 Січня 2024, 13:40
Фото ілюстративне БЛОГ 7065
Фото ілюстративне

Ті, у кого на тимчасово окупованому лівому березі немає російського паспорта, — ті практично ніхто.

Взагалі, під російською окупацією — ти ніхто. Бо на окупованих Росією територіях немає жодного верховенства права або хоч якихось законів, окрім рейдерства, пропаганди та погроз. Але ті, хто не має досі ру-папірця, то вони взагалі ніби не існують для тої гнилої системи.

Без папірця люди не можуть отримати медичну допомогу, в деяких населених пунктах заборонений виїзд за межі. Ми пам'ятаємо, як після підриву окупантами Каховської дамби, ті, хто не мав папірця — тих не випускали з зони підтоплення.

А таких людей немало — тих, хто чекає Україну, хто досі(!) після двох років окупації не отримав ру-папірець. Більш того, навіть примудряються розраховуватися в деяких магазинах, з певними махінаціями, але все ж, гривнями (в електронному форматі).

Проте, без російського паспорта, ти під постійним гнітом і без допомоги. Як би важко тобі не було, якщо не б'єш чєлом, то подачку тобі не дадуть.

Але при всьому при цьому, окупанти «зробили неймовірний подарунок» таким людям, і дозволили українцям без ру-паспорту голосувати на їхніх так званих виборах президента. 

Тобто, без ру-паспорта ти ніхто, але голосувати за так званого ру-президента можеш. 

Читайте також: Все про це гудить

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024